onsdag 9 november 2011

Härliga november bilder. // November lovely images.

Det här är en del av söndagen härliga skörd efter träningen, massor av trattkantareller. Fantastiskt att kunna plocka svamp i november. //  This is part of the Sunday glorious harvest after the workout, lots of funnel chanterelles. Great to be able to pick mushrooms in November.

Här är Ni välkommen! Vår nya ros är full i knopp, men vi har höstpyntat lite.//Here you are welcome! Our new rose is full of buds, but we have autumn ornament.

4 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder ;)
    Att plocka svamp i november hör väl inte till vanligheterna...

    SvaraRadera
  2. Hejsan Eva!
    Tack Snälla!
    Det är nog första gången vi plockat svamp så sent.
    Vi passerade förbi hos Er ikväll, på väg hem från Sälen, så vi vinkade till Er : )
    Kramar från Oss till Er & Brudarna

    SvaraRadera
  3. Hej Ann-Marie!
    Här var det riktigt höststämning förutom rosenknopparna. Hoppas allt är bra med er och att allt är väl med Shougan. Kikat runt på alla fina bilder, ni är duktiga på att fotografera. Ser att du fått en fin träningskamrat i Eros. Är det sök ni kör på en av bilderna? Jag är med i en sökgrupp med Lincoln. Det är jätteroligt med det tar mycket tid. Vi har tidigare bara kört spår så detta är helt nytt för mig men jag har erfarna vänner runt omkring med som tur är. Nu dröjer det väl till sommaren tills vi ses runt ringarna igen.
    Mysiga hösthälsningar från Annica m Fancymorecollies Naglo, Cera & Lincoln :)

    SvaraRadera
  4. Hejsan Annica!
    Ja, visst är det Härligt, men det är ju mysigare nu när det kommit lite snö. Allt är bara bra både med Shogun och oss alla, och jag är så Tacksam att Shogun mår bra, han busar å leker på skogspromenaderna. Härligt!
    Det är kul att träna, men som du säger tar det ganska mycket tid, fast man får göra så gott man kan. Alla hundarna gillar att träna, så det kan man inte klaga på ; )
    Men jag kör ju Sky & Eros mest.
    Elin och Hanna får ta åt sig äran för bilderna, det är dom som tar mest kort.
    Tack för påhälsningen på vår blogg.
    Ha det så bra och vi ses väl framöver.
    Kram Anne-Marie med Flock.

    SvaraRadera