onsdag 23 maj 2012

En Vanlig Dag I Vårt Liv! // An Ordinary Day In Our Lives!

Här ligger bästa vännerna Travis och Eros och vilar tillsammans. Mysigt!   //    Here lies the best friends Travis and Eros and resting together. Cosy!


Som vanligt... Bästa vännerna Eros och Travis i full fart: ))    //   As usual ... Best friends Eros and Travis at full speed:))


Underbar utsikt på väg hem från spårträning!  //   Wonderful view on the way home from track practice!

Här är en av älgarna vi såg på väg hem. Vi såg fyra stycken.  //   Here is one of the moose we saw on the way home. We saw four.

Fler älgar.   //   More moose.

En råbock på väg. Vi hade en underbar kväll.  //   A buck on the way. We had a wonderful evening.

2 kommentarer:

  1. Hej! ser underbart ut.. visst är det amerikanska collies du har.. vi har en från Kennel Dagsljus, vars pappa samägs med Kennel Dantos, och är helamerikan, gillar den typen mer än de "ädlare" från England.
    Fantastiskt fina hundar dina..
    Hälsningar Ewa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och Tack Ewa! Ja det är amerikansk blod i 3 av Colliesarna. De båda trefärgade är från Seamist kennel, och den yngsta av dem, Eros har en hel-amerikansk pappa, Twin City Beyond The Sea. Även vår valp Travis har en del amerikanskt i sig. Jag gillar verkligen dom, dels tycker jag att de har ett väldigt trevligt temperament och så har de ett utseende som jag Älskar. Vår gamle veteran, Shogun är en väldigt klassisk Collie, som man nästan inte ser längre.
      Vad kul att Du också gillar "Amerikanare" : ))
      Det var väldigt roligt att Du ville kika in på vår blogg och det Tackar vi för. Hoppas att du vill kika in igen, vi ska försöka uppdatera lite då & då. Men jag blir borta 1-15/6 så då får vi se om vi kan lägga in nåt. Önskar Er en riktigt Trevlig Sommar och Vi kanske ses nånstans därute. Ha det så bra // Anne-Marie

      Radera