onsdag 18 december 2013

Idag har Shogun blivit 13 år & 5 månader!

Här kommer Shogun springande i full fart med hela gänget. Glädje och Fart, Collie och Sheltie så klart!

Vår Härliga Shogun står och blickar ut över snötäckta vidder.

Shogun är en fantastiskt vacker och oerhört klassisk Collie. Han blev Nordisk Veteran Vinnare-2011 och 4:a Bästa Hane på Collie SM 2012. Där Han även blev BIR-veteran och BIS Veteran 2:a! Han har 4 svenska CERT och 2 Norska Stor-CERT, som han fick som veteran, vi har endast ställt honom en gång tidigare i Norge, innan han ställdes i veteran-klass. Han har dessutom ett antal CACIB.  Han har flera BIS placeringar och som nybliven veteran blev han både BIS 1:a Vuxen och BIS 1:a Veteran på Valbo BK. 2012 blev han BIS 1:a Veteran och dessutom BIS 3:a på Borlänge BK!!! Då skulle han fylla 12 år en månad senare!

Han har förgyllt våra liv från första början med sin glädje och stolthet. Det har verkligen varit en Lycka att få visa honom i ringarna. Där har han charmat en hel del både domare och även många i publiken med sitt positiva sätt och sin glädje i ringen och fått smeknamn som "Shogun The Showman"

Våra barn har växt upp med honom och våra yngsta flickor var 7 och 4 år när vi fick hämta hem honom. Hanna som då var yngst bestämde att han skulle heta Shogun, fast hon knappt kunde säga det själv. Det var verkligen en glädjens dag när vi fick köpa honom. Vi har delat många roliga episoder med honom och vi hoppas att han har haft ett roligt och spännande liv med oss. Vi är så otroligt tacksamma att vi fått förmånen att få leva så många år tillsammans med honom och vi hoppas att han får hålla sig frisk och kry länge än. Vi Älskar Dej Shogun <3
Alla dessa kort är tagna under förra veckan då vi fick snö, och hundarnas glädje kan man inte ta miste på. Och Shogun gillar att få vara ute med oss på härliga skogspromenader, vi skulle aldrig drömma om att lämna honom hemma. Han gillar även snön så nu väntar vi på mer snö, för nu har den nästan försvunnit här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar