fredag 14 mars 2014

Långtur med hundarna!

Idag har vi varit ute på en  långpromenad i det härliga vårvädret. Det blev en tur på dryga milen fram och tillbaks, till Gråbuan, som är vårt favoritställe. Hundarna och vi njöt verkligen av den tidiga vårvärmen. God matsäck satt verkligen fint då vi kommit dit, man blir verkligen sugen av att få vara ute. Hundarna sprang och lekte och Eros sprang som vanligt mest av alla. Den killen går då aldrig "in i väggen" som vi andra. Så han har nog avverkat 3-4 mil idag genom att valla runt oss och hålla koll på allt. Ja, jag är då mer än tacksam, för han har full koll runt omkring. Vi har ju både björn och varg här omkring så jag var även tacksam att min man Peter följde med mej och Elin idag. Vi går en vandringsled rakt ut i skogen och på vissa ställen är det ganska tät skog och där har man inte så bra utsikt precis. Vi har väl äntligen börjat vänja oss vid att Shogun inte längre finns med oss på promenaderna. Men det känns fortfarande så tyst och tomt utan honom. Han brukade ju "hålla lite låda" på våra promenader. Men nu får vi försöka klara oss utan honom, men han finns med oss ändå i våra härliga minnen av honom. Här kommer några bilder från dagen promenad med våra pojkar.
Jag med Sky & Travis och Peter med Eros.

På väg...

Travis <3

Tjohooo, vad det går undan här... Glädje & Fart, Collie så klart! Sky längst fram.

Lilla Tippen som är Hannas egna lilla sheltie <3

Tittar på utsikten...Som syns på bilden under.


Grönt och snöfritt redan.

Eros i språnget :)

Eros till vänster och Sky till höger.

Här har vi fikat klart och ska strax vandra hemåt. Äntligen fick även Elin vara med på kort. Hon är egentligen fotografen i vår familj så oftast står hon bakom kameran, men denna gång lyckades jag få låna den en stund, så även hon fick vara med :)

Nästan hemma i Mockfjärd med våra "Monsterhundar"med lysande ögon.

Denna underbara himmel hann vi få se innan vi hann hem. Härligt! Många av de saker jag njuter mest av är gratis. Man måste bara ha tid att titta. Önskar Er Alla En Underbar Vår!

2 kommentarer:

 1. Ewa Ivarsson14 mars 2014 14:38

  Underbara bilder, era collies ser dessutom välborstade ut trots att de härjar i skogen!
  Kul att ni bor i Mockfjärd, vi har våra fönster därifrån!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ewa! Tack snälla Du. Jag vet inte om de alltid är så välborstade, men vi försöker gå med dem i skogen så gott som varje dag. Så det blir en hel del pinnar å kvistar att plocka ur pälsen ;) och sen borsta! Älskar att få gå i skogen, det är livs kvalite´ tycker jag. Va kul att Du ville kika in på vår blogg. Välkommen åter hälsar Anne-Marie med Flock

   Radera