torsdag 18 juni 2015

Lite Uppdateringar.

Vi var på Österbybruks Internationella utställning lördagen den 30 maj. Elin ställde då ut sin "Cannon" med fint resultat. Han blev 1:a Bästa Hanvalp & BIM. Han var den enda vi ställde den dagen. Vi hade en väldigt trevlig dag tillsammans med Micael Johansson & hans fina "Krista" och andra goda vänner.
 Efter det så åkte Elin, jag, Eros, Cannon & Kiyaan vidare till Mälarö BK där vi ställde upp husvagnen för det skulle bli collie special där på söndagen och vi skulle ställa ut båda valparna. Vi hade så mysigt på kvällen och tog en skön promenad, mellan regnskurarna. 
Söndag morgon var lite kylig, blåsig och fuktig. Men det var ändå skapligt väder. 
Jag hade anmält Eros till Lydnadstävling där också, men hoppade av det, då jag kände att det skulle bli för mycket att hinna med.
Kiyaan & Cannon skulle nu få möta varandra i samma valpklass, 6-9 månader. Denna dag så var det Kiyaan som blev 1:a med HP och Cannon blev 2:a, även han med HP. De fick sedan möta hanvalpen som hade vunnit klassen 4-6 månader, och den blev 1:a Bästa Hanvalp & dessutom BIR-Valp, då det inte fanns någon tikvalp med. Vi hade ännu en trevlig dag med många hundmänniskor. 
Bilderna här nedanför är från Österbybruk. Micael Johansson har varit så snäll och tagit bilderna. Det blev inga bilder från Mälarö eftersom vi ställde ut samtidigt både jag & Elin.
Cannon från baksidan :)

Inga problem när domaren ska känna igenom honom. Det verkar som han gillar det.

Cannon sträcker ut i ringen.

Elin & Cannon. De är verkligen ett härligt ekipage.

Det får bli en bild på Kiyaan från en av våra promenader istället, då Elin passade på och tog lite bilder på honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar