tisdag 6 maj 2014

Trevlig Helg I Sundsvall!

I helgen som var, åkte vi upp till Sundsvall för att ställa ut på deras dubbelutställning och tävla rallylydnad. Det började med utställning på Sundsvalls BK på lördagen, där ställde vår uppfödare Micael Johansson ut vår "Travis" SE JV-12 Seabound's The Magnificent och han blev då 2:a Bästa Hane med Reserv Cert! Eros blev 2:a i championklassen med VG, med jättefin kritik, men domaren gillade nog tyvärr inte hans typ riktigt. Micael visade även sin lilla juniortik "Krista" Shandlmain Blu Genes och det gick riktigt bra. Hon blev 1:a Bästa Tik med CERT och sedan BIR!!! Dessutom blev hon Best In Show endast 11 månader gammal!!! På söndagen hade vi ett full späckat program då Elin och Eros skulle tävla rallylydnad på Njurunda BK och jag (Anne-Marie) skulle åka med Travis till Timrå BK för utställning där. Njurunda BK ligger några mil nedanför Sundsvall och Timrå BK ligger några mil ovanför Sundsvall så det gällde att få tiderna att passa. Jag lämnade av Elin och Eros vid halv nio och fortsatte upp mot Timrå med Travis. Som tur var hade vi varit upp till Timrå dagen före och satt upp tältet, annars hade jag nog aldrig hunnit. 
Travis vann även denna dag öppenklassen med CK och blev sedan 1:a Bästa Hane med CERT! Även denna gång visad av Micael. Han är därmed fullcertad. Även denna dag visade Micael sin Krista och det blev storslam igen, 1:a Bästa Tik med CERT. Hon blev BIR ännu en gång och Travis blev BIM! Krista blev BIS-Junior och BIS 2:a! Stort Grattis från oss till Micael och Fredrik! Vi är jätte glada för helgens resultat och för en riktig trevlig helg uppe i fina Sundsvall. Varmt Tack till Micael för att du visade Travis så fint.

Travis och Micael på Sundsvalls BK

Full fart runt ringen i öppenklassen!

Här är det Timrå BK. Och där blev Travis 1:a Bästa Hane med CERT! Jippi!!!

Travis ligger och njuter av Certet!

BIM: SE JV-12 Seabound's The Magnificent och BIR: Shandlmain Blu Genes. Foto: Fredrik Hägglund


1 kommentar:

 1. Stort grattis till "lillpojken" som nu är fullcertad!
  Han visade sig jättefint i ringen, härligt steg. Trevligt att träffas. Får se vart vi träffas härnäst. Kanske blir det i Avesta? Jag har anmält Cera men inte Lincoln.
  Uppdaterat hemsidan med lite resultat fr helgen.
  Kram Annica & Co
  www.nystromcollie.se

  SvaraRadera